Ben jij nog niet zo zeker over je (zang)stem of wil je gewoon graag wat tools aangereikt krijgen om lekker te kunnen zingen?
Dan is deze Basiscursus Zingen vast iets voor jou!

Basiscursus Zingen 

Ben je gek op zingen maar durf je je stem niet laten horen?
Denk je dat je niet goed genoeg bent voor zangles of zingen in een koor?
Heb je snel last van je keel, maar mis je de tools om dit aan te pakken?
Dan is deze basiscursus echt iets voor jou!
In de 1e workshop van het rijtje gaan we onderzoeken wat jouw stem allemaal kan. Iedereen kan leren zingen! Het is vooral een kwestie van bewustwording, adem, je vooroordelen loslaten en lef tonen. Dus grijp die kans en schrijf je in!

In simpele stappen lekker leren zingen!

Basiscursus Zingen

Ongedwongen en toch al snel resultaat!

Basiscursus Zingen

Met veel direct toepasbare informatie en een hoofd vol vrolijkheid de deur weer uit!

Basiscursus Zingen

Basiscursus Zingen 

In een pakketje van 2 workshops kan nieuwe informatie beter ‘bezinken’ en is er tevens de kans om meer verdieping te bieden.
We gaan aan de slag met het verkennen van je bereik, want in welk gebied zing jij het prettigst? Dat is handig om te weten en kan je ook duidelijkheid verschaffen over het repertoire wat bij jou past. Ook gaan we lange noten zingen en een begin maken met het toepassen van ademsteun. Wat is dat nou precies en hoe werkt het? Als kers op de taart zingen we met de hele groep een lied en ervaar je de kracht van samenzang.
Bomvolle en leerzame avonden!

Basiscursus Zingen – 2 delen

  • Deel 1: Dinsdag 7 april ’20 -Je stem, hoe werkt het eigenlijk? Hoe zit het met de ademhaling en houding? We werken vanuit onze spreekstem en doen veel oefeningen voor de lage stem. We sluiten af met ‘Laat me’ van Ramses Shaffy.
  • Deel 2: Dinsdag 21 april ’20 – In dit tweede deel verkennen we het gebied van de middenstem en de hoge stem. Wat gebeurt er precies als je overslaat en waarom lukt het soms niet om hoog te zingen? Je krijgt tips en trucs om hiermee aan de slag te gaan en we oefenen met het lied ‘Edelweiss’ uit The Sound of Music.

 

*Ivm de nieuwe maatregelen mbt het Coronavirus, zullen we binnenkort nieuwe data plannen voor de Basiscursus

Basiscursus Zingen – 2 delen
Totaal: € -