Zangles Friesland en Zangles Groningen slaan de handen ineen met Bigband DEBASIC uit Sneek (olv Theo Brouwer).
Samen gaan we het begin van de zomer alvast vieren en eindigen we dit zangseizoen met een spetterend concert, begeleid door een heuse 25-koppige bigband!

En wij zouden het helemaal super vinden als JIJ (samen met je familie, vrienden, geliefdes, kennissen, ….) daarbij bent!

Theaterconcert – ‘Het Slotakkoord’

HOE TOF is het om in een grote theaterzaal in Schouwburg De Lawei samen te komen en onder het genot van de mooiste muzikale klanken het einde van een geslaagd zangseizoen te vieren?! Wij zijn enthousiast en hopen jij ook!

Zangcoaches & leerlingen samen op het podium

Tijdens dit concert kun je genieten van de performances van de zangcoaches want ook zij zullen tijdens dit concert op de planken staan.
Daarnaast zal één van onze popkoren in het concert meezingen én is er ruimte voor zangleerlingen van Zangles Friesland & Zangles Groningen die het podium zullen betreden.

Het beloofd een knallend spektakel te worden zoals je ons nog nooit hebt gezien 🙂

Zangles Friesland & DEBASIC Bigband

Om dit concert tot een succes te maken, kondigen we een te gekke samenwerking met DEBASIC Bigband uit Sneek (o.l.v. Theo Brouwer) aan.
Deze bigband weet elke keer weer te vlammen en het is fantastisch om gelift te worden door met zo’n vette band te zingen.

Om je een idee te geven van hoe DEBASIC klinkt, delen we hierbij een video van een eerder Grachtenconcert (toen extra aangevuld met strijkers).

Tickets kopen voor concert ‘Het Slotakkoord’ kan al!
Via deze link kom je meteen op de pagina om jouw tickets te bestellen.

Vier samen met ons een geslaagd zangseizoen - Een muzikaal feestje in het theater!