Je hebt er vast al eens over gehoord; Lax vox oftewel bubbelen!

Lax Vox wordt ook wel het ‘zalfje voor de stem’ of stemtherapie genoemd; met een speciale slang blaas je bubbels in een fles water terwijl je allerlei stemoefeningen doet.

Achter de schermen van grote musical producties en in televisie programma’s zoals ‘the Voice of Holland’ wordt Lax vox al geruime tijd ingezet, vanwege de vlotte en en effectieve werking ervan
Op woensdag 1 juli geeft onze zang- en stemcoach Daphnie Misker een workshop waarin ze je de fijne kneepjes van het ‘bubbel vak’ leert.
 Je leert zingen zonder teveel (adem) druk en je zal merken dat het zingen gemakkelijker zal gaan na gebruik van Lax vox. Tevens vergroot je de belastbaarheid van je stem. Tijdens de workshop zal uitleg worden gegeven over de werking van Lax vox. Vervolgens krijg je enorm veel fijne oefeningen voor je stem en natuurlijk gaan we zingen!
*Dit alles kun je gewoon vanuit huis meedoen want deze Lax Vox workshop wordt online aangeboden.

Lax Vox Workshop (online)

 

  • Na inschrijving sturen een slang per post naar je toe.
  • Je ontvangt voor aanvang van deze workshop een link in je mail zodat je deze workshop lekker vanuit huis kunt volgen!

Deze workshop is al geweest.
Mocht je interesse hebben om de volgende Lax Vox workshop te volgen, dan kun je ons een mail sturen: info@zanglesgroningen.com

We kunnen je dan laten weten wanneer de volgende workshop staat gepland.

Daphnie Misker

De workshop wordt gegeven door vocal coach Daphnie Misker.
Daphnie is zowel zangcoach als logopediste en kan je alles vertellen over het gebruiken van Lax Vox.

Daphnie geeft inmiddels meer dan 10 jaar zang- en stemcoaching en is docente aan de opleiding Logopedie van de Hanze Hogeschool in Groningen.