Er zit een klein lijntje tussen zelfvertrouwen en zingen; dit hoort onlosmakelijk bij elkaar.
Kun jij wel wat hulp gebruiken op het gebied van zelfvertrouwen of wil je voor jezelf ontdekken wat je allemaal in je hebt? Zingen is een prachtige manier om hiermee aan de slag te gaan.

Door te zingen kun je heel dicht bij je gevoel komen. Je gaat uit je hoofd en in je hart, waardoor zingen als een uitlaatklep kan fungeren van je emoties. Wanneer jij je emoties op deze manier kwijt kunt en kunt reguleren, zul je merken dat je je vaker ontspannen voelt. Dit wordt verder versterkt door het fijne gevoel dat zingen je geeft.

Zingen is ‘je stem laten horen’ en dat is soms heel spannend. Maar op het moment dat jij over die drempel stapt voel je je een ander mens. Wanneer je volledig in je kracht staat, kun je meer dan je had verwacht. Dat geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen! En ook dàt is in je stem te horen.

Tijdens de training ga je vooral lekker aan de slag; hoe zing je op een fijne manier en waar kun je op letten om je stem meer (zeggens)kracht mee te geven. Hoe speelt je houding en je lijf hierin een rol en hoe kun je dit toepassen tijdens je dagelijks leven?

Leer op een goede manier zingen door middel van tips & trucs van zangcoach Janneke Brakels en sta volledig in je kracht door de begeleiding van personal coach Wytske Bouwma. Singing Strong is jouw medicijn voor beter zingen en meer zelfvertrouwen!

Zelfvertrouwentraining ‘Singing Strong’
Datum: zaterdag 25 maart’17 , 13.00u – 17.00u
Kosten: €60 (incl. BTW)
Locatie: Koepelkerk, Vredeman de Vriesstraat 24a, Leeuwarden
Coaches: Wytske Bouwma en Janneke Brakels

Schrijf je nu in!