Zingen in de zomer… FIJN!!

Van zingen word je blij en van zingen in de zomer helemaaaal!
Zangles Groningen biedt verschillende zangmogelijkheden in de zomerperiode, dus kun jij kiezen wat het beste bij je past.

Zien we jou deze zomer?

ZomerZanglessen

Voor een verfrissende zangupdate, de voorbereiding op een auditie, de uitdaging met jezelf aangaan of jezelf gewoon een onwijs plezier doen kun je je inschrijven voor de ZomerZanglessen.

Dit is een actiepakketje van 5 zanglessen die je samen met je professionele zangcoach in de zomerperiode kunt inplannen (deze zanglessen zijn individueel of in duo’s te volgen).

Lees meer over de ZomerZanglessen

Groepslessen ‘Summer Singing’

Wil jij liever samen met anderen zingen? Dan zijn de groepslessen ‘Summer Singing’ vast iets voor jou!
In deze lessen draait het om ‘lekker samen zingen’ en komt meerstemmigheid uitgebreid aan bod. Daarnaast ontvang uiteraard zangtips van een professionele zangcoach.

Er staan 4 groepslessen op de agenda. Schrijf je in via de pagina en wees verzekerd van een fijne samenzang-zomer!

Lees meer over groepslessen ‘Summer Singing’

Wat heerlijk dat ik in de zomer gewoon door kan gaan met het volgen van zanglessen! ..ik kan het geloof ik helemaal niet zo lang missen 😉

MargrietZangleerling Zangles Groningen

In de zomer heb ik minder 'andere verplichtingen' waardoor ik eindelijk eens tijd heb om zanglessen te volgen. Ik heb er nù al zin in!! Kom maar op met die zomer!

JosLeerling ZomerZanglessen

Samen met mijn goede vriendin Rosette heb ik me ingeschreven voor de groepslessen 'Summer Singing'. Voor ons een fijn uitje om elkaar weer eens te zien en dan ook nog samen zingen. Fijn!!

EkelienDeelnemer groepslessen 'Summer Singing'